Thaise voetreflexmassage

Thaise voetreflex massage is gebaseerd op de voetreflexologie. De reflexzones in en rond onze voeten zijn verbonden met alle organen en lichaamsdelen. Voor aanvang van de behandeling krijgt u een voetenbad. Het voetenbad ritueel voor de Thaise voetreflex massage geeft een extra  heerlijk warm en een ontspannen gevoel in de voeten. Tijdens de massage worden alle drukpunten van je voeten geactiveerd. Het helpt blokkades te verminderen waardoor en ruimte ontstaat voor nieuwe energie.
Om deze drukpunten goed te kunnen activeren gebruiken we een glad bamboe stokje met stompe punt. Hierdoor kunnen we zelf de diepere weefself van elke voet bereiken.

Effectief bij:

Stress

Indien we last hebben van stress maakt het menselijk lichaam het hormoon Cortisol aan. Cortisol wordt ook wel het stress-hormoon genoemd en heeft als functie om extra energie vrij te maken voor een stressvolle situaties, bijvoorbeeld overleven. Overleven hoeft zich niet af te spelen in een jungle of woestijn maar vindt meestal plaats in werk gerelateerde sferen, wanneer je bijvoorbeeld bang bent om te falen.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat een massage positief effect heeft op de cortisol spiegel in je bloed. Doordat de spiegel zakt kan het lichaam zich herstellen en ontspannen.

Verminderde doorbloeding

Door een ontspanningsmassage van een ervaren masseur kunt u in een rustige omgeving weer helemaal ontspannen. Door de lange halen en grepen van de masseur wordt de doorbloeding gestimuleerd en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen.

Spanningen in het lichaam

Lang werken, stress, geen rust voor jezelf nemen. Het zijn allemaal factoren waarmee iedereen (soms of vaak) in aanraking komt. Als we niet genoeg tijd nemen voor onszelf kan dit leiden tot verhoogde spanningen in ons lichaam die op den duur steeds moeilijker weggaan.