Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage van de nek, schouders, armen en rug en wordt uitgevoerd op een massagestoel. U neemt plaats in de massagestoel met uw borst tegen een comfortabele steun terwijl het hoofd kan rusten in een zacht ringkussen. Uw armen kunt u voor een onspannen houding laten rusten op de armsteun.

Stoelmassage is gebaseerd op drukpunten in plaats van strijkingen en knedingen. Het gebruik van olie is hierdoor niet nodig en zorgt er daardoor mede voor u zich niet hoeft uit te kleden. Uw massage vindt plaats door de kleding heen.
Het aan kunnen houden van kleding maakt de stoelmassage laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Door de techniek van grepen en knedingen wordt de doorbloeding van huid en weefsel gestimuleerd. Stoelmassage is bewezen effectief bij klachten als een stijve nek, zere schouders, spanningshoofdpijnen en tintelende vingers. U hoeft geen klachten te ondervinden om profijt te hebben van een goede stoelmassage. Ook als preventieve behandeling is deze vorm van masseren erg geschikt.

Doordat er relatief weinig eisen gesteld worden aan de ruimte waarin de massage gegeven wordt en er enkel een massagestoel benodigd is, is deze massage zeer goed inzetbaar bij bedrijven als bijvoorbeeld een ontstress moment voor uw werknemers.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Effectief bij:

Kennismaking met massage

Een gedeelte van de mensen die kennis willen maken met massage worden geremd door het idee dat men hiervoor “uit de kleren” moet. Door het geven van de massage door de kleding heen is er geen reden ze uit te hoeven trekken en daarmee ideaal als kennismaking!

Spierspanning in nek, schouders, armen en rug
Klachten in de schouders, nek en rug treden veelal op bij mensen met een zittend beroep. Door het soort werk of een verkeerde afstelling van bijvoorbeeld een bureaustoel zitten we vaak (langdurig) in een een verkeerde houding en treden en klachten op.
Moeite met buikligging

Zoals de naam al aangeeft vindt deze massage plaats in een stoel waarin men licht voorover gebogen plaatsneemt en is daarom dermate geschikt voor zwangere vrouwen of mensen die moeite hebben met het liggen op hun buik.