Kokosstempelmassage

De kokosstempelmassage is een tropische massage met warme kokosstempels en aromatische oliën. In Thailand is bij deze behandeling een scrubmassage inbegrepen, maar omdat de scrub overal in de praktijk terrecht komt en u zich na de behandeling af moet spoelen is dit deel omgezet in een behandeling met hiervoor ontwikkelde scrubstempels.

Een scrubstempel bestaat uit de volgende ingrediënten:

  • Kokosvlokken
  • Limoenschil, werkt sterk desinfecterend en zuiverend;
  • Limoenblad, werklt desinfecterend en versterkt het immuunsysteem;
  • Mangosteen, In zuid-oost Azië bekend als de koningin der vruchten. De schil wordt gebruikt vanwege de heilzame kwaliteiten en bevat grote aantallen Xanthonen. Dit zijn natuurlijke stoffen die in weinig andere vruchten voorkomen. In de vrucht zitten 43 Xanthonen die werken als antioxidanten. De mangosteen heeft ontstekingremmende en antiallergische eigenschappen, ondersteunt het biologisch evenwicht, versterkt het immuunsysteem, versoepelt gewrichten en heeft een positieve werking op de gezondheid;
  • Zeezout, opent de poriën en bevordert de opname van de werkzame stoffen.

Alle ingrediënten zijn gebundeld in een stevige grof geweven doek en als een kruidenstempel bovenop dichtgeknoopt.

Onze kokosstempels zijn samengesteld uit pure kokosvezels. Door het opwarmen komt de olie in de vezels vrij waardoor het een masserende stempelmassage wordt die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijkomende geur geeft je een exotisch vakantie gevoel. Na de massage met de scrubstempel en kokosstempels zul je merken dat jouw huid weer fluweelzacht aanvoelt!

Effectief bij:

Versterken van de spankracht van de huid

Kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigd de huid en zorgt voor meer spankracht. Tevens fungeert het als inspiratiebron om emotionele stress los te helpen laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.

Droge en/of gevoelige huid

Van nature is kokos rijk aan kokosolie. De olie komt bij het verwarmen vrij en wordt door drukken en masseren verspreid over de huid. Dit is vooral prettig voor mensen met een droge en/of gevoelige huid.

Stabiliseren van bindweefsel en anti cellulitis

Kokos helpt bij de stabilisatie van bindweefsel en heeft een positieve werking op cellulitis door de aanwezigheid van natuurlijke olie.